jmx POPRVÉ bloguje

RS_CS_AUTOR: Josef Muknsnabl <josef.muknsnabl(at)worldonline.cz>, RS_CS_TEMA: Informace, RS_CS_VYDANO_DNE: 06. 11. 2005

Tak a je to tady ... blog jakž takž běží a já píšu svůj první příspěvek. Nebude to žádná hlubokomyslná úvaha na nějaké závažné společenské téma, ale spíš pár poznámek k blogu jako takovému. Takže hurá do toho ...

Důvody vzniku

Jak už jsem naznačil v krátké zprávě oznamující spuštění blogu, hlavním důvodem jeho vzniku byla snaha mít někde na internetu svůj vlastní prostor, místo kam bych si mohl zaznamenávat svoje postřehy, nápady nebo komentáře článků a událostí, které se staly nejen v ČR ale i ve světě. Dosavadní způsob, kdy jsem komentoval jednotlivé články v jednotlivých médiích, kde byly publikovány mě již přestal z různých důvodů vyhovovat. Od této chvíle budu události, které mě zaujaly primárně komentovat na tomto blogu.

Předpokládaný obsah

Obsah blogu by měl být poměrně různorodý, od čistě technických příspěvků z oborů Telco/Informatika přes komentáře politické situace až k recenzím zajímavých filmů, které jsem viděl. Z důvodu velké časové vytíženosti nemůžu žádným způsobem zaručit jakoukoliv pravidelnost v publikování příspěvků, jejich frekvence se bude vždy odvíjet od mého momentálního časového vytížení.

Ostatní

Pokud se vám přípěvky na tomto blogu budou líbit, nebo na ně budete chtít reagovat v komentářích budu jen rád. Pokud ne tak ne.

Takže to je prozatím asi vše.